Over de Meno Group

Over de "Meno Group"

Menouquin werd opgericht in 1947 en groeide uit tot Meno Group, de eerste coöperatieve aankooporganisatie voor zelfstandige handelaren in ijzerwaren, gereedschappen, doe-het-zelf en huishoudartikelen.

Meno Group is trots 145 zelfstandige handelszaken te dienen in België en het Groothertogdom Luxemburg. Naast competitieve prijzen voorziet de coöperatie de leden tevens van bonussen die ze herinvesteren in hun winkels door assortimentsuitbreidingen uit te voeren of nieuwe vestigingen te openen.

De leden van onze organisatie staan dus, waar ook ten lande klaar, om u te helpen het goede product te vinden om uw werk efficiënt en verzorgd te kunnen uitvoeren.

Meno-leden staan immers garant voor kwaliteit, advies, dienst-na-verkoop, assortiment en prijs.
Meno Group komt naar buiten met drie enseignes:

  • HandyHome met producten en advies voor de betere doe-het-zelver
  • Meno Pro als verkoop- en adviespunt voor professionals in de bouwsector en industrie
  • Home & Co als leverancier van een divers gamma huishoud- en decoratiemateriaal

Onder onze 145 verkooppunten vindt u vandaag 60 HandyHome winkels, 55 Meno Pro winkels en een dertigtal Home & Co winkels. Elk van deze gespecialiseerde verkooppunten blinkt uit in service, assortiment en aangeboden productkwaliteit, de 3 pijlers waarop de groep zijn kracht heeft opgebouwd.

 

Advies van experts

De beste tips? Die krijgt u van een gespecialiseerd vakman. De verkooppunten van onze groep onderscheiden zich door een uiterst klantgerichte service en persoonlijk advies op maat. Heeft u een vraag over doe-het-zelven, verbouwen, renoveren of inrichten, of wenst u technisch advies bij de keuze van het product dat het beste bij u vereisten past? Kom dan langs in een van onze winkels, vraag raak en ontvang gratis advies van onze experts.