Meno-garantie

Meno Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en Groothertogdom Luxemburg op vlak van ijzerwaren en doe-het-zelf producten. Onze leden worden zorgvuldig geselecteerd en onderschrijven volgende Meno-garanties:

  1. Gratis advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de doe-het-zelf sector bent u zeker van het beste advies én koopt u tegen de beste voorwaarden.
  2. Vlotte dienst na verkoop. Naast de wettelijke garantie op aankoop van gereedschappen kunt u bij ons terecht voor de herstelling van uw product.
  3. Kwalitatieve service. Als echte doe-het-zelf specialisten gaan we elke dag voor de beste service in functie van uw behoeften. Wij zoeken een pasklaar antwoord op al uw vragen!
  4. Ruim aanbod. Ons ruim assortiment garandeert u een snelle levering uit voorraad. Bij uitputting worden de gewenste producten binnen de kortst mogelijke tijd geleverd.
  5. Correcte prijs. U geniet bij de winkels van Meno altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw aangekocht product. Onze prijzen zijn meestal lager dan die van vergelijkbare producten in de markt.
  6. Tevredenheidsgarantie. Wij streven naar 100% klantentevredenheid. Bij elk probleem garanderen onze specialisten een snelle en professionele oplossing.
  7. Beste kwaliteit. Als grootste aankoopcentrale in België staat Meno dagelijks in contact met topleveranciers. Zo garanderen wij u steeds de best mogelijke kwaliteit tegen competitieve prijzen.
  8. Goede communicatie. Indien u rustig prijzen of producten wil vergelijken, kunt u gebruik maken van onze website of e-shop www.handyhome.be, www.menopro.be en www.homeandco.be of u vraagt aan advies in onze winkels.
  9. Eigen merken-garantie. Naast een ruim assortiment A-merken bieden wij ook eigen merken aan tegen de beste prijzen en met 100% kwaliteitsgarantie.
  10. Meno Group. Wij zijn de grootste Belgische coöperatie binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de sector.